ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Παίρνει τον Αμάντ Ντιαλό της Γιουνάιτεντ
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Η Ρέιντζερς παίρνει δανεικό τον Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το οκέι για τον δανεισμό του Αμάντ Ντιαλό φαίνεται πως έδωσε ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ράλφ Ράγκνιγκ, με τον ποδοσφαιριστή να μετακομίζει στην Σκωτία και την Ρέιντζερς για τους επόμενους 6 μήνες.
Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, φέτος μέτρησε μόλις 3 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, με τις 2 απ’ αυτές να είναι για την κάτω 23 του συλλόγου, και τώρα με την μεταπήδησή του, για ένα 6μηνο, στην Ρέιντζερς, είναι έτοιμος να βάλει αγωνιστικά λεπτά στη… ζώνη του.
Amad Diallo’s set to join Rangers on straight loan from Manchester United. Agreement reached on six month moan and there’s no buy option included. ? #Rangers
Ralf Rangnick approved this move, to be completed and signed in the next hours. Here we go soon. #MUFC pic.twitter.com/rM9Vo6tfOI
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 27, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ανδρέας Τετέι: Το «βαρύ πυροβολικό» του Παναθηναϊκού
- ΑΕΚ: Η συζήτηση Νίκολιτς-Βίντα για τον νέο του ρόλο
- Καράιτσιτς για Ολυμπιακό: «Χωρίς F4 θα έπαιρνε τη EuroLeague πέντε σερί χρόνια»
- Σλούκας: «Θα χρειαστεί χρόνος και πολλή δουλειά ακόμα»
- Μπέος: «Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου για Νίκολιτς, από τους καλύτερους προπονητές που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα»
