ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: «Ο Πίρσμαν σήμερα είναι εδώ και τον υπολογίζω»

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για τις απουσίες αλλά και όσους υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή, μίλησε ο Ηρακλής Μεταξάς.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε λόγο για ομαλοποιήσει της κατάστασης σχετικά με τα κρούσματα, ενώ μίλησε και για τις απουσίες της ομάδας του, όπως και για τον Πίρσμαν που παραμένει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

Για την εβδομάδα που πέρασα και την κατάσταση με τον covid-19 που δείχνει να έχει ηρεμίσει: «Σίγουρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Ήταν τρεις εβδομάδες που παίκτες έρχονταν ή έμεναν εκτός και σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήμασταν σίγουροι τι είχαν. Ακόμα και με ίωση προσέχουμε και λέμε να μένουν έξω κάποια παιδιά. Σήμερα κάναμε προπόνηση με περισσότερους παίκτες, καταφέραμε να έχουμε και αντίπαλο στο δίτερμα και ελπίζω να μας βοηθήσει».

Για τις απουσίες της ομάδας του στον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Οι Σνάιντερ, Κόντε και Σιόντης σίγουρα. Ο τελευταίος είχε έναν τραυματισμό στη γάμπα. Ο Μπρένερ φάνηκε ότι μπορεί σήμερα. Θα δούμε».

Για τον Πίρσμαν: «Τον υπολογίζω ναι. Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει αύριο. Σήμερα ήταν εδώ, έκανε προπόνηση, τον υπολογίζουμε, δοκιμάζουμε κι άλλα πλάνα, αλλά δεν σκέφτομαι παραπάνω. Σήμερα πάντως τον είχαμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News