ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: «Deal με Πόρτο για Σεμέδο, τι περιλαμβάνει»

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ του Ολυμπιακού και της Πόρτο για τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Παίκτης της Πόρτο αναμένεται να γίνει το επόμενο 24ωρο ο Ρούμπεν Σεμέδο. Οι πληροφορίες που έρχονται το πρωί του Σαββάτου (29/1) από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και των «δράκων» για την παραχώρηση του υψηλόσωμου στόπερ.

Λέγεται ότι θα δοθεί δανεικός ως το τέλος της σεζόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καρπώνονται ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ.ευρώ ως ενοίκιο και ύστερα οι Πορτογάλοι θα πρέπει να δώσουν άλλα 7 εκατ.για να τον κάνουν δικό τους. Και λέμε πρέπει γιατί φέρεται να συμφωνήθηκε υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Υπάρχουν ωστόσο και άλλες πηγές που αναφέρουν ότι δεν είναι υποχρεωτική η οψιόν. 

Σπουδαίος αμυντικός αλλά…

Είναι ξεκάθαρο πως εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μιλάμε για μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον οργανισμό Ολυμπιακός καθώς και τον ίδιο τον παίκτη. Η μεταξύ τους συνεργασία «στράβωσε» για τους γνωστούς αγωνιστικούς αλλά, κυρίως, εξωαγωνιστικούς λόγους και η καλύτερη λύση για τις δύο πλευρές ήταν να βρει άλλη -ποδοσφαιρική- στέγη ο Πορτογάλος στόπερ. Μιλάμε για έναν πραγματικά σπουδαίο κεντρικό αμυντικό κι αυτό δεν το έχει αμφισβητήσει κανείς. Αυτό που αμφισβητείται, ουσιαστικά, από την ίδια την πραγματικότητα και τα γεγονότα, είναι η ικανότητα του ποδοσφαιριστή να μείνει προσηλωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και να έχει για μεγάλα χρονικά διαστήματα σταθερή απόδοση δίχως να επιτρέπει την προσωπική του ζωή να επηρεάζει όσα συμβαίνουν στο γήπεδο.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς αποχώρηση ο Λοβέρα. 

Ανοιχτό για αριστερό μπακ.

Καρβάλιο και επισήμως.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News