ΜΑΡΚΟ ΓΚΡΟΤΕ: «Πληρώνουμε τα λάθη μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάρκο Γκρότε

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μάρκο Γκρότε να κάνει λόγο για λάθη στην άμυνα.

Ο Γερμανός τεχνικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην θέση της της «Ελαφράς Ταξαρχίας» στην βαθμολογία, τονίζοντας πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα, χάσαμε» τόνισε ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας» και σχολίασε της πολλές αλλαγές που έκανε σε πρόσωπα και σε σύστημα. «Έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα, να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, το είχαμε κάνει και σε προηγούμενο παιχνίδι και μας βγήκε. Πήγαμε καλά στο α’ μέρος με τις αλλαγές που κάναμε, στο β’ έπρεπε να αλλάξουμε και άλλα πράγματα στο επιθετικό μας κομμάτι. Κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα, αυτά πληρώσαμε. Γενικά δεν είχαμε κακές ιδέες στο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την θέση του Απόλλωνα στη βαθμολογία. «Δεν τελείωσε. Χάσαμε ένα παιχνίδι τίποτα περισσότερο. Έχουμε δοκιμάσει κάποια πράγματα, η εικόνα μας έχει βελτιωθεί. Έχουμε το χρόνο να τα πάμε καλύτερα στο μέλλον αρκεί να μην κάνουμε τόσα αμυντικά λάθη και να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News