ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ψάξιμο όχι λόγω Τικίνιο, λόγω Κόπα Άφρικα

Ο Τικίνιο θα έλειπε λόγω τιμωρίας στα τρία πρώτα ματς, το μεγάλο πρόβλημα αφορά τη συμμετοχή των Ελ Αραμπί και Χασάν στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα

Προβληματίζει ο τραυματισμός του Τικίνιο την επίθεση του Ολυμπιακού; Ο συγκεκριμένος τραυματισμός όχι και τόσο αφού ούτως ή άλλως ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, λόγω τιμωρίας, στα τρία πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά ματς των Πειραιωτών. Και φυσικά υπάρχουν οι εξαιρετικοί Ελ Αραμπί και Χασάν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή στα προκριματικά.

Προβληματισμός στην επίθεση υπήρχε αλλά και πριν από τον τραυματισμό του Τικίνιο. Και αφορούσε το Κόπα Άφρικα. Ως γνωστόν θα διεξαχθεί μεσούσης της περιόδου που ετοιμάζεται να αρχίσει και πιο συγκεκριμένα Γενάρη και Φλεβάρη του 2022. Μαρόκο και Αίγυπτος στις οποίες καλούνται μονίμως οι Ελ Αραμπί και Χασάν αντίστοιχα, έχουν προκριθεί. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι θα είναι τεράστιο θέμα να χάσει ταυτόχρονα αυτούς τους δύο φορ ο Ολυμπιακός σε ένα «καυτό» διάστημα με τις υποχρεώσεις να τρέχουν.

Γι’ αυτό λοιπόν υπήρχε σκέψη για κάτι ακόμα στην επίθεση ακόμα και μετά την απόκτηση του Τικίνιο γιατί αν παραμείνει έτσι η τριάδα και κληθούν Ελ Αραμπί και Χασάν στις εθνικές τους για τη διοργάνωση ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνο με τον Βραζιλιάνο! Αναμένεται λοιπόν κινητικότητα στην επίθεση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News