ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ: Θα παίξει για λογαριασμό μίας ομάδας παμπ

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΚΑΡΛΟΣ: Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης των Ρεάλ Μαδρίτης και Βραζιλίας, αναμένεται να παίξει σε ένα αγώνα με μία ομάδα παμπ στην Αγγλία.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο ολοκληρωμένους μπακ στον πλανήτη όταν αγωνιζόταν με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και της Εθνικής Βραζιλίας, όμως τώρα στα 48 του, θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για λογαριασμό μιας ομάδας παμπ.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος, θα ξεκινήσει από τον πάγκο και θα περάσει ως αλλαγή, στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας, αφού ο σύλλογος κέρδισε την κλήρωση για να έχει ένα πρώην επαγγελματία παίκτη στο ρόστερ.

Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας δεν το πίστευαν, ενώ ακόμη και όταν ο προπονητής τους είπε πως κέρδισαν τον διαγωνισμό και ο Ρομπέρτο Κάρλος θα παίξει μαζί τους, δεν μπορούσαν να το αντιληφθούν.

Μάλιστα, η ομάδα ψάχνει διαφορετικό γήπεδο για να αγωνιστεί, καθώς πριν από την είδηση μόνο λίγες οικογένειες ακολουθούσαν τα παιχνίδι, ενώ τώρα ολόκληρη η πόλη θέλει να παρακολουθήσει τον αγώνα και τον Βραζιλιάνο αστέρα, με τις θέσεις αλλά και τις εγκαταστάσεις να μην το επιτρέπουν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News