Αμπουμπακάρ Καμαρά: «Να συνεχίσουμε τη μάχη, δεν τα παρατάμε»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την ήττα της ομάδας του στο «Κλ.Βικελίδης» με 2-0 από τον Βόλο ΝΠΣ.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στην κάμερα της Nova μετά την ήττα της ομάδας του στο «Κλ.Βικελίδης» με 2-0 από τον Βόλο ΝΠΣ για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο 26χρονος επιθετικός από την Μαυριτανία τόνισε πως όλοι στην ομάδα είναι στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα και πως δεν αντικατοπτρίζει την καλή εικόνα που είχαν ενώ έδωσε παράλληλα το σύνθημα της αντεπίθεσης τονίζοντας πως δεν τα παρατούν και πρέπει να συνεχίσουν τη μάχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπουμπακάρ Καμαρά:

Για την ήττα του Άρη σήμερα και την κατάσταση με τον χαμό του Άλκη: 

«Ήταν πράγματι μία κρύα και δύσκολη βραδιά για μας, σκεφτόμαστε ακόμη το τραγικό συμβάν, ήρθε και η ήττα σήμερα, είμαστε ακόμη πιο στεναχωρημένοι. Στον αγωνιστικό χώρο όμως είχαμε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, κάναμε όμως ένα λάθος, το πληρώσαμε με ένα γκολ, όπως και να έχει πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, δεν τα παρατάμε».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα του είχε 17 τελικές και 70% κατοχή μπάλας αλλά δεν σκόραρε: 

«Όπως είπα στο παιχνίδι όλα είναι πιθανά, είδαμε σήμερα ότι είχαμε κατοχή και πολλά άλλα αλλά δεν σκοράραμε. Είχαμε την υπεροχή αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ και χάσαμε λίγο το μυαλό μας, δεν αξίζαμε την ήττα, ήμασταν καλύτεροι και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος μας. Πρέπει να συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε πιο δυνατοί. Ήμασταν κουρασμένοι αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News