Οσασούνα - Σεβίλλη 0-0: Οι Σεβιγιάνοι έχασαν πέναλτι στο 93' και πέταξαν δυο βαθμούς στην Παμπλόνα
Ένα μέτριο, απρόσεκτο παιχνίδι και ένα χαμένο πέναλτι στο 93′ οδήγηαν τη Σεβίλλη στο… σχεδόν στείρο 0-0 στην Παμπλόνα που έδωσε στους διώκτες της Ρεάλ μόλις έναν πόντο κόντρα στην Οσασούνα.
Ένα μέτριο, απρόσεκτο παιχνίδι και ένα χαμένο πέναλτι στο 93′ οδήγηαν τη Σεβίλλη στο… σχεδόν στείρο 0-0 στην Παμπλόνα που έδωσε στους διώκτες της Ρεάλ μόλις έναν πόντο κόντρα στην Οσασούνα.
Η Σεβίλλη φάνηκε να προσπάθησε να πάρει τη νίκη με τα… ψέμματα στη Χώρα των Βάσκων, και παρ’ ότι δεν άξιζει τη νίκη, παραλίγο να την κατακτήσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Ράκιτιτς νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Σέρχιο Χερέρα.
Ο Κροάτης είχε να χάσει πέναλτι από τη σεζόν 2013-2014 κι αυτό ήταν το πέμπτο που δεν καταφέρνει να μετουσιώσει σε γκολ στη La Liga.
Έτσι, η Ρεάλ συντηρεί ένα προβάδισμα τριών πόντων από τους Σεβιγιάνους που έχουν κι ένα ματς περισσότερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
