Κυριάκος Κυριάκος: «Οποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία ας αναλάβει την ευθύνη»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τοποθετήθηκε με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού
 
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Σε αυτή αναφέρει:
 
«Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμια συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του. Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ. Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα της ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.
Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες. Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News