Βούρκωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης: «Όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την νίκη των «πρασίνων» και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 425 μέρες.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την νίκη των «πρασίνων» και την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 425 μέρες.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος μίλησε για την σημασία που έχει ο στόχος του Κυπέλλου για το «τριφύλλι» ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην μεγάλη στιγμή της επιστροφής του που ήρθε επιτέλους, βουρκώνοντας την ώρα που μιλούσε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο την ομάδα όσο και τον φυσικοθεραπευτή της, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, που τον βοήθησε πολύ και του στάθηκε στις δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη:

Για την νίκη-πρόκριση σήμερα:

«Τα προηγούμενα χρόνια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στα ημιτελικά ή στον τελικό κι αυτό μας άφηνε μία πικρία. Κι αυτό γιατί κάθε χρόνο ξεκινάμε και ο πιο ουσιαστικός στόχος της ομάδας είναι αυτός, επειδή είναι ένα τρόπαιο και είναι σημαντικό τόσο για τον κόσμο όσο και για μας, για να αφήσουμε κάτι στην ομάδα. Κερδίσαμε το παιχνίδι, αν και από το πρώτο παιχνίδι είχαμε πάρει ένα καλό προβάδισμα. Τώρα μας δίνεται μία καλή ευκαιρία, εχούμε φτάσει στα ημιτελικά και ο στόχος είναι ο τελικός και το τρόπαιο και μ’ αυτό τον στόχο θα πορευτούμε στην συνέχεια».

Για όλα αυτά που πέρασε τόσο καιρό μέχρι την επιστροφή του:

«Η αλήθεια είναι ήταν αρκετά δύσκολος όλος αυτός ο καιρός. Ωχ… (βαθιά ανάσα) τώρα θα με πιάσουν τα κλάμματα. Ήταν δύσκολα, δεν θέλω ούτε να κλαφτώ ούτε τίποτα. Πέρασε αυτός ο καιρός, κοιτάμε μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου στάθηκε πάρα πολύ στην δύσκολη αυτή περίοδο. Δεύτερον, στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, τον Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, γιατί ήταν από πάνω μου κάθε μέρα, αρκετές ώρες και με είδε σε αρκετές δύσκολες στιγμές. Αλλά πάντα μου έδινε το χέρι για να σηκωθώ».

Για την σημερινή του εμφάνιση και την εικόνα του:

«Σίγουρα θα χρειαστώ χρόνο γιατί έλειπα μεγάλο διάστημα. Όλο αυτό το διάστημα σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή. Το να επιστρέψω και να πατήσω πάλι το γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος και συνεχίζουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News