Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το... τρολάρισμα του Πογκμπά στον Εβρά για τα ρούχα του
Ο Πολ Πογκμπά «τρολαρε» τον Πατρίς Εβρά για το ντύσιμό του
Ο Πολ Πογκμπά δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει τις στυλιστικές επιλογές του Πατρίς Εβρά, ο οποίος περίμενε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδίδοντας μαθήματα στυλ!
Φορώντας ένα γκρι σακάκι, ο Εβρά, θέλησε να χαιρετήσει την αποστολή τη αγαπημένης του ομάδας στο σημείο όπου τους αφήνει το πούλμαν.
Αρχικά, είδε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο είπε και το χαρακτηριστικό «Siuuu». Ωστόσο, όταν είδε τον Πογκμπά, το… τρολάρισμα του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε, με τον άσο των «διαβόλων» να του λέει αστειευόμενος «Είναι μήπως η εβδομάδα μόδας;».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
