ΠΑΟΚ: Η απάντηση του Λευτέρη Δούκα στον Αλέξη Κούγια

ΠΑΟΚ Ο Λευτέρης Δούκας απάντησε στον Αλέξη Κούγια με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Ο Λευτέρης Δούκας απάντησε στον Αλέξη Κούγια με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στην εφημερίδα «Τα Νέα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, με ανάρτησή του, απάντησε στον Αλέξη Κούγια, με αφορμή το άρθρο του τελευταίου στην εφημερίδα «Τα Νέα». Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για « εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ». Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ο Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις»

«Ο κ. Κούγιας είναι κατά δήλωσή του ένας κορυφαίος επιστήμονας. Παρότι οι δεκάδες καταδικασμένοι και φυλακισμένοι πελάτες του μπορεί να διαφωνούν, δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Ο κ. Κούγιας τρέφεται από τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, πιθανόν γιατί στις δικαστικές αίθουσες δεν τη γλιτώνει λόγω ακαταλόγιστου. Ο κ. Κούγιας είναι η επιλογή του παρασυστήματος που θέλησε να καταδικάσει τον ΠΑΟΚ για πολυιδιοκτησία. Τα πήγε τόσο καλά που το παρασύστημα τον χρησιμοποίησε μόνο ως τηλεμαϊντανό και στις αίθουσες επίλεξε κανονικούς δικηγόρους. Και μετά τις αλλεπάλληλες ήττες δεν πήγαν καν στον τελευταίο βαθμό εκδίκασης.

«Η εργαλειοποίηση μιας δολοφονίας τον έχει ήδη κάνει πιο σιχαμένο από όλους τους βιαστές»

Η αυτοπρότασή του να καταστεί συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη που ζει τραγικές στιγμές- αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αυτή την τραγωδία με τόση αγάπη -έχει έναν μοναδικό σκοπό: Την εργαλειοποίηση, εκ μέρους του, μιας δολοφονίας ενός αθώου παιδιού ώστε να βγάλει το απύθμενο κόμπλεξ του απέναντι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτό τον έχει ήδη κάνει στα μάτια της κοινής γνώμης πιο σιχαμένο από όλους τους βιαστές, παιδόφιλους, δολοφόνους και λοιπούς εγκληματίες που έχει υπερασπιστεί κατά καιρούς. Από σεβασμό στην μνήμη του Άλκη, στην υπέροχη οικογένειά του και την σοβαρότητα των στιγμών, δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με τις ασυναρτησίες που εκστομίζει για την οικογένεια Σαββίδη και συνολικά την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τα συλλέγουμε και τα δίνουμε στη δική μας νομική ομάδα που θα ασχοληθεί μαζί του εκεί που πρέπει, όπως πρέπει. Την συνέχεια την ξέρει κι ο ίδιος. Θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το δικαστήριο μαζί μας.
 
ΥΓ. Αυτή είναι η τελευταία αναφορά μας στον κ. Κούγια, που λογικά θα αφηνιάσει. Ό,τι και να τον βάλουν να πει ή να γράψει, θα μας τα εξηγήσει στα δικαστήρια».
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News