Aτρόμητος: Χωρίς Κουλούρη και Μουνίθ εν όψει ΠΑΟΚ
Aτρόμητος: Χωρίς τους Ευθύμη Κουλούρη και Χουάν Μουνίθ θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστεί στην Τούμπα ο Ατρόμητος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/2, 17.15), αφού θα απουσιάσουν ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Χουάν Μουνίθ.
Έτσι ο Κρις Κόλμαν καλείται να φτιάξει τα πλάνα του χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές, που θα μείνουν στο Περιστέρι και θα ακολουθήσουν διαφορετικό πρόγραμμα προπόνησης.
Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:
Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς, Καρτάλης, Χαρίσης, Σάλομον, Ναμπί, Νταβιώτης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς, Μπεντινέλι, Αλιμπέκ, Τζαβίδας, Κλωναρίδης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
