Γιουνούς Σανκαρέ: Έμεινε ελεύθερος από την Γκιρεσούνσπορ μετά τις καταγγελίες περί εκφοβισμού

Μακριά από την Γκιρεσούνσπορ θα ψάξει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος, λίγε μέρες αφότου είχε κάνει καταγγελίες για εκφοβισμό από τον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του στην γαλλική «Equipe» είχε ζητήσει βοήθεια, κάνοντας λόγο για εκφοβισμό από τον πρόεδρο της ομάδας του, της Γκιρεσούνσπορ, κάτι που φαίνεται πως έκανε την ομάδα να του λύσει και το συμβόλαιο.

Ο Σανκαρέ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Ο αθλητικός διευθυντής μού είχε ήδη ζητήσει να επιστρέψω το διαμέρισμά μου και το αυτοκίνητό μου. Χρησιμοποιούν όλα τα δυνατά μέσα πίεσης. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος με απείλησε ολοφάνερα. Μου είπε: “Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα”» και συνέχισε, λέγοντας πως όλα είχαν ξεκινήσει μετά από ένα κακό του παιχνίδι, ενώ ύστερα από το συμβάν αυτό, ξεκίνησαν και τα πρώτα πρόστιμα.

Αναλυτικά: «Όλα άλλαξαν μετά από ένα ματς. Δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός. Νιώθω ότι το κλίμα είναι εχθρικό. Όταν κάνω τις προπονήσεις μου, ειδικά το πρωί, μερικές φορές δεν υπάρχει ασφάλεια σε ένα γήπεδο που είναι ανοιχτό για όλα. Δεν ξέρω αν είναι το άγχος μου αυτή τη στιγμή που το υπαγορεύει αυτό, αλλά βλέπω περίεργους ανθρώπους να με πλησιάζουν. Είμαι επιφυλακτικός με τα πάντα, πηγαίνω με φόβο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News