Aταλάντα - Ολυμπιακός: Χωρίς Ζαπάτα, Παλομίνο, Μίραντσουκ και η προπόνηση της Τρίτης (15/2)
Εuropa League. Aταλάντα – Ολυμπιακός: Χωρίς Ζαπάτα, Παλομίνο, Μίραντσουκ και η προπόνηση της Τρίτης (15/2)
Η Αταλάντα συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Πέμπτης (17/2, 22.00) με τον Ολυμπιακό στο Μπέργκαμο για τα πλέι οφ του Europa League.
Ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι είχε στη σημερινή (15/2) προπόνηση στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τους τραυματίες Μίραντσουκ, Παλομίνο και Ζαπάτα που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Φυσικά η συμμετοχή των τριών στον αγώνα της Πέμπτης έχει αποκλειστεί. Τα καλά νέα για τον Ιταλό τεχνικό ήταν ότι ο Μουριέλ που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση.
Η προετοιμασία της Αταλάντα για το ματς με τους ερυθρόλευκους θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (16/2) με απογευματινή προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στους δημοσιογράφους που έχουν διαπιστευτεί για την αναμέτρηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
