ΑΡΗΣ: Ανακοίνωσε τον κεντρικό χορηγό για τη φανέλα

Η στοιχηματική εταιρία «ΝetΒet» παίρνει θέση στη φανέλα του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τον νέο βασικό χορηγό στη φανέλα της, που για την νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η στοιχηματική εταιρεία NetBet. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην ομάδα μας, ως Μέγας Χορηγός, μια κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, όπως η Netbet και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι μαζί θα πορευτούμε για πολλά ακόμα χρόνια», σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης

Από την πλευρά του ο Country Manager της NetBet.gr, Κωνσταντίνος Πανταζής, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή του Ομίλου μας να στηρίζει έμπρακτα ιστορικά ποδοσφαιρικά σωματεία, όπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Είμαστε βέβαιοι ότι η Διοίκηση και το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαγράψουνε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η NetBet ως Μέγας Χορηγός θα ταυτιστεί έως ενός βαθμού με αυτές τις επιτυχίες».

Η NetBet θα διαφημίζεται στο μπροστινό και πίσω μέρος της φανέλας, όπως και στο μανίκι. Επίσης, μεταξύ άλλων, ο νέος χορηγός θα υλοποιήσει σειρά προωθητικών ενεργειών για τους φιλάθλους του Άρη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News