Ίντερ: Στα «ραντάρ» της ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι

Ίντερ: Την περίπτωση του Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως εξετάζει η Ίντερ, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού…

Την περίπτωση του Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως εξετάζει η Ίντερ, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού…

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Sky Sports Italia οι «νερατζούρι» αναζητούν παίκτη για τη θέση του επιθετικού, παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ τους έχουν τους Έντιν Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνεζ, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του Μιλάνο έως το 2026.

Μία λύση ιδανική για τον Σιμόνε Ιντζάγκι

Ο Βραζιλιάνος φορ μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για την ομάδα και το ρόστερ του Σιμόνε Ιντζάγκι. Ο νεαρός επιθετικός, αναμφίβολα, έχει την ταχύτητα και την τεχνική για να παίξει στις πτέρυγες, αλλά και την ικανότητα να παίξει στη θέση “9”. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, με τη Μάντσεστερ Σίτι προς το παρόν να μην έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του με του με τον παίκτη.

Αναμφίβολα, ένας θετικός παράγοντας για την Ίντερ είναι το γεγονός πως η Σίτι, το καλοκαίρι, θα κινηθεί για την απόκτηση φορ. Το γεγονός αυτό κάνει στην άκρη τον ήδη παραμελημένο Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος έχει… χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News