Ντάνιελ Φάρκε: Αποχώρησε από την Κράσνονταρ λόγω της εισβολής στην Ουκρανία

Αποχώρησε από την Κράσνονταρ λόγω της εισβολής στην Ουκρανία ο Ντάνιελ Φάρκε, έπειτα από δική του απόφαση, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος.
Ο πρώην προπονητής της Νόριτς, αποχώρησε έπειτα από μόλις δύο μήνες στον πάγκο της ομάδας, ενώ δεν πρόλαβε να προπονήσει τον σύλλογο, αφού είχε διακοπή πρωταθλήματος στην Ρωσία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Κράσνονταρ και ο Ντάνιελ Φάρκε έλυσαν από κοινού το συνεργασία τους. Μαζί με τον Γερμανό προπονητή αποχωρούν από τον σύλλογο οι βοηθοί του Έντμουντ Ρίμερ, Κρις Ντομογκάλα και Κρίστοφερ Τζον».
«Краснодар» и Даниэль Фарке расторгли контракт по взаимному согласию. Вместе с немецким тренером клуб покидают его ассистенты – Эдмунд Ример, Крис Домогалла и Кристофер Джон.
Подробности ?https://t.co/wcNevc0jx0
— FCKrasnodar (@FCKrasnodar) March 2, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ρεάλ - Παναθηναϊκός 83-68: Αυτό, πάντως, δε λέγεται μπάσκετ...
- Άλκης Καμπανός: Μπορεί αυτή η εικόνα να γίνει κανόνας και όχι εξαίρεση;
- Ένας χρόνος χωρίς τον Άλκη: Στο επόμενο θύμα ποιος θα φταίει; Μήπως να κοιτάξουμε όλοι τον καθρέφτη μας;
- Διαιτησία: Το... «βγες με το γόνατο και πάρ' τους παραμάζωμα» δεν υπάρχει πια!
- Ολυμπιακός: Απίστευτη υπόκλιση Γιασικεβίτσιους στην ομαδάρα του Μπαρτζώκα!