Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Στον πάγκο οι Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες
Αποφάσισε να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε αρκετά πρόσωπα στο αρχικό του σχήμα, οπότε αρκετοί απ’ αυτούς που ήταν στον αγώνα με τον ΟΦΗ βασικοί, τώρα είναι στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».
Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ως επιλογές στο ματς με τους Αρκάδες, τους Κρίστινσον, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ, Κίτσο και Ροντρίγκες.
Ο πάγκος του Αστέρα Τρίπολης
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, στον πάγκο του θα έχει τους Νίκο Παπαδόπουλο, Τιλίκα, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλο, Σόνι, Γιώργος Παπαδόπουλο και Αντζουλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Ανακάτεψε την τράπουλα ο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
