ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χτύπησε την «πόρτα» των Πειραιωτών, για Καμαρά, η Νις
Πρόταση στον Ολυμπιακό κατέθεσε η Νις για τα δικαιώματα του Μάντι Καμαρά, η οποία δεν «κάλυπτε» τα θέλω των «πειραιωτών».
Την τιμητική του έχει ο Μάντι Καμαρά στις ομάδες του εξωτερικού. Ο μέσος από τη Γουινέα έχει προσελκύσει τα βλέματα πολλών μεγάλων ομάδων, με μεγαλύτερο «ψάρι» τη Νάπολι, η οποία και παρακολουθεί τον παίκτη τον τελευταίο καιρό.
Στην κούρσα για την απόκτηση του 24χρονο μέσου, φέρεται να μπήκε και η Νις, η οποία σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων για τα δικαιώματα του. Πρόταση η οποία απορρίφθηκε αυτόματα από τους «ερυθρολεύκους».
Πρεπει να σημειωθεί πως, ο Ολυμπιακός, έχει ως μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο τον Μάντι Καμαρά και δεν είναι διατεθειμένος να πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο τον αξιώνει. Η Νις είναι πιθανό να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση, θα βρει όμως σύμφωνους τους πρωταθλητές Ελλάδας, πολύ αμφιβάλλω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρί-Άρσεναλ: Η μέρα και η ώρα του τελικού του Champions League
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Με ποιον τρόπο θα μεταβούν οι οπαδοί του στο T-Center για το Final-4
- Παναθηναϊκός: Οι αδύναμες κι άγνωστες ομάδες που θα αντιμετωπίσει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με την τιμωρία του Γιαννακόπουλου - Τα νέα δεδομένα
