Κράσνονταρ: Άφησε ελεύθερο τον Βίκτορ Κλάεσον που ενδιέφερε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Σε λύση της συνεργασίας της με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό της, Βίκτορ Κλάεσον, προχώρησε η Κράσνονταρ.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από 147 παιχνίδια με την ρωσική ομάδα, ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο, μετά και την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, το αίτημά του έγινε δεκτό, όπως ανακοίνωσε και η Κράσνονταρ.
Ο Κλάεσον μετά και την αποχώρησή του από τη Ρωσία, πήγε στη χώρα του, μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, καθώς χρειάστηκε σχεδόν μιάμιση ημέρα για να φτάσει από τη μια χώρα στην άλλη και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός στο πρόσφατο παρελθόν είχε παίξει και στα ρεπορτάζ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και πλέον μένει να φανεί εάν θα υπάρξει κάποια αναθέρμανση στο… φλερτ και ο Κλάεσον έρθει στη χώρα μας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
