FIFA: Επιτρέπει την μεταγραφή δύο Ουκρανών ποδοσφαιριστών ανά ομάδα
Με ανακοίνωσή της η FIFA γνωστοποίησε πως επιτρέπει την μεταγραφή Ουκρανών ποδοσφαιριστών για τις ομάδες που το επιθυμούν.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία γνωστοποίησε πως παρ’ ότι οι μεταγραφικές αγορές είναι κλειστές στις περισσότερες χώρες, όποιες ομάδες θέλουν θα μπορούν να αποκτήσουν μέχρι δύο Ουκρανούς ποδοσφαιριστές και θα τους επιτρέπεται να τους εγγράψουν κατ’ εξαίρεση για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους. Θυμίζουμε πως τα συμβόλαια των παικτών στην Ουκρανία έχουν ανασταλεί εξαιτίας του πολέμου.
Μόνος όρος είναι να μπορούν να αποχωρήσουν από την Ουκρανία οι παίκτες εξαιτίας της έκτακτης νομοθεσίας που ισχύει στην χώρα, αφού βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, μετά την εισβολή της Ρωσίας.
Κλείνοντας στην ανακοίνωσή της τονίζει πως συνεχίζει να παρακολουθεί από πολύ κοντά την κατάσταση στην Ουκρανία για να έχει μία καλή εικόνα του τι συμβαίνει έτσι ώστε να παρθούν όποιες άλλες αποφάσεις κριθούν αναγκαίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Για την πρώτη του νίκη σε εκτός έδρας Game 5 για να πάει... ΟΑΚΑ
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πάνω από 10 εκατομμύρια στην επόμενη κλήρωση!
- Καιρός: Υποχωρεί η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τoν «τελικό» Βαλένθια - Παναθηναϊκός AKTOR και τα ματς των playoffs της Super League
