Παίκτες Ρόδου προς διοίκηση: «Η υπομονή μας τελείωσε, να βρεθεί άμεσα λύση αλλιώς...»

Ο κόμπος στο… χτένι φαίνεται πως έφτασε για τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, που εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση κατά της διοίκησης κατηγορώντας την για κοροϊδία και μη έντιμη συμπεριφορά.

Οι παίκτες των «ελαφιών» τόνισαν πως έχουν επιδείξει εξαιρετική συμπεριφορά και επαγγελματισμό όλον αυτόν τον καιρό, όμως δεν βλέπουν να γίνεται το ίδιο και από την πλευρά της διοίκησης, που λαμβάνουν μόνο υποσχέσεις, που δεν πραγματοποιούνται ποτέ. Επεσήμαναν πως δεν αν βρεθεί άμεσα λύση, θα αναγκαστούν να προβούν σε πιο δραστικά μέτρα, υποσχόμενοι να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρώμενοι στο γήπεδο σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της Ρόδου:

«Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς…

Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News