Μαγιόρκα: Παρελθόν από τον πάγκο ο Λουίς Γκαρθία
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Μαγιόργκα, καθώς όπως έκανε γνωστό ο Λουίς Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδα.
Η Μαγιόρκα είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη… κοιλιά στη La Liga, καθώς μετράει 6 σερί αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που έφερε και την είσοδο της ομάδας στη ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς σε 29 αναμετρήσεις, 4 πάνω από την 18η Αλαβές και 1 πάνω από την Κάντιθ.
Το… μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις πλήρωσε ο προπονητής της ομάδας Λουίς Γκαρθία, ο οποίος, από εχθές (21/3) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μαγιόρκα.
Με τον ισπανικό σύλλογο πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, κάποιον ο οποίος θα πάει και θα καταφέρει να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά, σώζοντας την κατηγορία αλλά και τη σεζόν για την ομάδα.
? Luis García Plaza deja de ser entrenador del club
?? https://t.co/gxbYT1LbZI pic.twitter.com/KkjPFoeZX2
— Real Mallorca (@RCD_Mallorca) March 22, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Παναθηναϊκός: Με έξι απουσίες στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
- Νέα μεγάλη απάτη: SMS δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Τι να προσέξετε
