Άνχελ Ντι Μαρία: «Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με την Αργεντινή»
Ο Άνχελ Ντι Μαρία έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά την νικηφόρο αναμέτρηση της Αργεντινής επί της Βενεζουέλας με 3-0 και ενημέρωσε τους followers τους πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με το εθνόσημο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν διευκρίνισε αν πρόκειται να αποχωρήσει άμεσα, αφού μην ξεχνάμε πως έρχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον Νοέμβριο, στο οποίο η ομάδα του έχει ήδη προκριθεί. Αυτό που πιθανότατα εννοεί ήταν πως αυτό είναι το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας, αφού η τελευταία αναμέτρηση στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής είναι εκτός έδρας και μετά ακολουθεί το Μουντιάλ. Οπότε αυτό που ανέφερε για αποχώρηση προφανώς πηγαίνει για μετά το τέλος του Μουντιάλ.
Ο Άνχελ Ντι Μαρία έχει 121 συμμετοχές με 24 γκολ και 23 ασίστ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.
Δείτε την ανάρτηση του Άνχελ Ντι Μαρία:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τεράστια αγάπη που εισέπραξα. Πάντα ονειρευόμουν όλα όσα έζησα αυτή την υπέροχη νύχτα. Μάλλον ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα στην Αργεντινή. Και το να λέω πως ήταν μια φανταστική νύχτα είναι ίσως λίγο. Σας ευχαριστώ χίλιες φορές. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το καταπληκτικό ματς που έκανε. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να ονειρευόμαστε μαζί. Πάμε Αργεντινή!»
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
