Άρης: Φάκελος τερματοφύλακες - Τι ισχύει με την τριάδα, τι ψάχνει στις μεταγραφές

Ο Άρης ετοιμάζεται για τις μεταγραφές και το θέμα του τερματοφύλακα απασχολεί ξανά για τη νέα σεζόν στη Super League

Ο Άρης περιμένει τις εξελίξεις από την Ελβετία για το θέμα των μεταγραφών, ωστόσο δεν μπορεί να μείνει με δεμένα χέρια και ήδη καταστρώνει τα μεταγραφικά του πλάνα, έχοντας μεταφέρει το ενδιαφέρον του στην εσωτερική αγορά της Super League.

Μία από τις θέσεις όπου δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα είναι αυτή του τερματοφύλακα. Το sportday.gr ρίχνει φως στην περίπλοκη κατάσταση που επικρατεί, δίνοντας και τα δεδομένα για τη νέα σεζόν.

Και οι τρεις γκολκίπερ, Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης αγωνίστηκαν φέτος, όπως είχε γίνει και στην περσινή σεζόν, καθώς δεν υπάρχει σταθερή κατάσταση, αν και ο Κουέστα έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Ο Ισπανός έχει παίξει σε 21 αγώνες, είναι φανερά το Νο1 και εμπνέει εμπιστοσύνη  σε σχέση με τους άλλους δύο γκολκίπερ, αλλά θεωρείται πάντα ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο, καθώς κάθε του σεζόν σημαδεύεται από ένα μεγάλο λάθος. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι θα γίνει κουβέντα για να ανανεωθεί, όποια κι αν είναι η κατάσταση στο θέμα μεταγραφών.

Ο Βραζιλιάνος Ντένις αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να παίξει ως βασικός, δεν κατάφερε όμως όχι μόνο να βοηθήσει (έπαιξε σε 8 αγώνες), αλλά και να πείσει ότι είναι καλύτερος από τον Κουέστα, ενώ μετά τον τελευταίο του τραυματισμό έχει πέσει τρίτος στη σειρά των γκολκίπερ και μένει μόνιμα εκτός αποστολής. Ο Ντένις προέρχεται από σπουδαία χρονιά στην Πορτογαλία, όμως στα 35 του χρόνια και καθώς δεν αγωνίζεται, ίσως κληθεί να συζητήσει το ενδεχόμενο να λύσει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του, καθώς έχει έναν ακόμα χρόνο με τον Άρη. 

Όσο για τον Μάριο Σιαμπάνη, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, όμως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Άρη, αν και θεωρείται εξελίξιμος σε ηλικία 23 ετών. Φέτος αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια, όμως μετά από τις ήττες με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τη θέση του. Ολα τα σενάρια είναι ανοιχτά και για το μέλλον του Σιαμπάνη, καθώς αν μείνει ο Κουέστα και αποκτηθεί κι άλλος τερματοφύλακας, θα θεωρείται και πάλι τρίτος στην ιεραρχία. 

Το θέμα Λοντίγκιν

Ο Άρης εξετάζει τερματοφύλακες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του και ένας από αυτούς είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν, με τον οποίο άλλωστε έχει παρελθόν. Το καλοκαίρι ο Λοντίγκιν προτάθηκε στον Άρη, κρίθηκε ακριβός και τελικά επιλέχθηκε ο Ντένις. Τώρα το ενδιαφέρον αναθερμαίνεται μετά τη σπουδαία χρονιά που κάνει ο 32χρονος γκολκίπερ, ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Είναι πολύ πιθανό οι επαφές του Άρη με τον Λοντίγκιν να μπουν στην τελική ευθεία αν λυθεί το ζήτημα των μεταγραφών. Υπάρχουν κι άλλοι τερματοφύλακες που έχουν απασχολήσει τους ανθρώπους του Άρη, με στόχο να αποκτηθεί κάποιος που θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό και θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή για τον βασικό με το Νο 1. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News