Τένις: Ο Μεντβέντεφ στα προημιτελικά του Miami Open και μια νίκη μακριά από το Νο 1
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε τον Aμερικανό Τζένσον Μπρούσκμπι με 7-5, 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Miami Open. Θέλει μια ακόμη νίκη για να επιστρέψει στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης όπου έμεινε μόνο τρεις εβδομάδες πριν από λίγο καιρό.
Ο Ρώσος βρήκε αντίσταση μόνο για ένα σετ από τον Αμερικανό από τον οποίο βρέθηκε να χάνει 1-3, 15-40. Όταν έχασε το σετ με 7-5 ο Μπρούκσμπι κατέρρευσε και ο Μεντβέντεφ έφτασε στη νίκη σε 79 λεπτά κατακτώντας τα 10 από τα 11 τελευταία games.
Ο Μεντβέντεφ θα διεκδικήσει την πρώτη του είσοδο στα ημιτελικά του τουρνουά, απέναντι σε κάποιον εκ των Χούμπερτ Χούρκατς και Λόιντ Χάρις.
One win from returning to world No.1 ?@DaniilMedwed shows great resilience to get past Brooksby 7-5 6-1 and reach the Miami quarter-finals!#MiamiOpen pic.twitter.com/1StxDFBwyr
— Tennis TV (@TennisTV) March 29, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tένις: Ο Σίνερ και τα νεύρα του ώθησαν στην έξοδο τον Κύργιο στο Miami Open
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τένις: Ο Ζβέρεφ απέκλεισε τον Θανάση Κοκκινάκη στο Miami Open
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
