Μπορούσια Ντόρτμουντ: Δύναμή της, οι οπαδοί της!

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Δύναμή της, οι οπαδοί της που γέμισαν ξανά το γήπεδο μετά από δυο χρόνια!

Πολλές είναι οι ομάδες που λένε ότι είναι μία… γροθιά με τον κόσμο τους αλλά για λίγες ισχύει στην πράξη. Μία από αυτές είναι αναμφίβολα η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι φίλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν χρειάζονται τα ρεκόρ για να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στην ομάδα τους. Άλλωστε, εκείνοι ήταν που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα χρόνια και συνέβαλαν στην αναγέννησή της.

Εντούτοις, είναι τέτοια η παρουσία τους στα εντός έδρας παιχνίδια, που δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν και φυσικά είναι κάτι αξιομνημόνευτο.

 

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα πρωτόκολλα που επιβλήθηκαν λόγω της έξαρσης της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 κι εντεύθεν αποδυνάμωσαν αισθητά την Μπορούσια, καθώς μειώθηκε η επιτρεπόμενη χωρητικότητα στο «Signal Iduna Park», το οποίο όταν είναι γεμάτο δίνει μια έξτρα ώθηση στους κιτρινόμαυρους της Βεστφαλίας.

 

Σήμερα, δυο χρόνια μετά την αρχή της πανδημίας, το γήπεδο της Ντόρτμουντ ήταν ξανά ασφυκτικά γεμάτο για τον αγώνα με την Λειψία. Το σκορ μπορεί να ήταν απογοητευτικό αλλά ο παλμός από την κερκίδα θύμισε κάτι από εποχές… προ κορωνοϊού!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News