Παναθηναϊκός: Έχει ενδιαφέρον για την κατάληξη του Περέα

Ο Χουάν Περέα έφυγε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2021, όμως στο Τριφύλλι δεν έχουν ξεχάσει τον Κολομβιανό στράικερ. Έστω και για μη αγωνιστικό λόγο…

Το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης για τον Χουάν Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα δεν έμεινε μία απλή φήμη. Την πληροφορία αναπαρήγαγαν αρκετές γερμανικές ιστοσελίδες, επιβεβαιώνοντας ότι κατά κάποιο τρόπο, το θέμα με τον Κολομβιανό επιθετικό υφίσταται, έστω και σε επίπεδο σκάουτινγκ.

Περαιτέρω, αν και όταν κατατεθεί η πρόταση της Βέρντερ, θα καθορίσει και την αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα. Όσο για τον Χουάν Περέα, εκείνος… πετάει τη σκούφια του στην ιδέα να μετακομίσει στη Βρέμη, αφού το θεωρεί ως πρόοδο για την καριέρα του.

Στο Τριφύλλι παρακολουθούν την υπόθεση, αλλά με διακριτικότητα. Γιατί μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μην ανήκει πια στον Παναθηναϊκό, όμως κατά μέρος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του.

Το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Περέα μετακόμισε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, η «πράσινη» ΠΑΕ εισέπραξε ένα μικρό ποσό ως αντίτιμο και διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης 35%. Συνεπώς, δικαιούταν χρήματα, εφόσον ΠΑΣ Γιάννινα πουλήσει τον 21χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προέβλεψε στη συμφωνία έναν όρο που του δίνει το δικαίωμα να «ισοφαρίσει» την επίσημη πρόταση μιας ομάδας για τον Περέα και να τον αγοράσει εκείνος. Ωστόσο, πρόκειται για μία οψιόν που δεν θα ενεργοποιηθεί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκρινε πέρυσι ότι ο Περέα δεν ταιριάζει στο πλάνο του και δεν θα αλλάξει άποψη μερικούς μήνες αργότερα. Ο Σέρβος δεν πρόκειται να εισηγηθεί κάτι διαφορετικό και ο Παναθηναϊκός απλώς περιμένει τις εξελίξεις για να μάθει εάν θα αποκομίσει κέρδος και πόσο θα είναι αυτό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News