Ολυμπιακός: Οι... εξετάσεις που θα δώσει σύντομα ο Μάριος Βρουσάι

Ολυμπιακός: Οι… εξετάσεις που θα δώσει σύντομα ο Μάριος Βρουσάι ώστε να αποφασιστεί αν μπορεί να στηριχθούν πάνω του για τη θέση του δεξιού μπακ

Μπορεί το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την ειρήνη να μην ήταν το πλέον αξιόπιστο για αγωνιστικά συμπεράσματα αφού ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο ματς κόντρα σε μία ομάδα με τεράστιο αγωνιστικό κενό που έχει χτυπηθεί πραγματικά από τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο ήταν ενδιαφέρουσα η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να δώσει ξανά χρόνο στον Μάριο Βρουσάι ως δεξιό μπακ.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία έκπληξη σ’ αυτό. Όπως έχετε διαβάσει από την πρώτη στιγμή στο sportday.gr, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός «βλέπει» στον νεαρό παίκτη έναν ποδοσφαιριστή που έχει όλο το πακέτο και μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό δεξιό μπακ. Τις πρώτες δειλές δοκιμές τις άρχισε πέρυσι. Φέτος, με τον Κένι Λαλά να συνεχίζει να κινείται στη μετριότητα (και συνήθως κάτω απ’ αυτή…), οι δοκιμές έγιναν περισσότερες και με μεγαλύτερη συχνότητα.

Το σημαντικό καλοκαίρι

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το καλοκαίρι, στην προετοιμασία της ομάδας, ο Βρουσάι θα περάσει… εξετάσεις. Εξετάσεις ως δεξί μπακ. Μέχρι τότε βεβαίως υπάρχουν ουκ ολίγα δύσκολα ματς σε πλέι οφ και κύπελλο. Πιθανότατα και σ’ αυτά θα κληθεί, ξανά, να αγωνιστεί αφού να αγωνίζεται διαρκώς ο Λαλά δε φαίνεται πιθανό και για πρακτικούς (κόπωσης) λόγους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα έσοδα από το φιλικό με τη Σαχτάρ που διαθέτει ο Ολυμπιακός στην Ουκρανία

Ο πλανήτης υποκλίθηκε στην πρωτοβουλία των πρωταθλητών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News