Άρης: O Χερμάν Μπούργος επέλεξε κέντρο Θεσσαλονίκης και παραλία και γιορτάζει τα 53α γενέθλια!

Άρης: O Χερμάν Μπούργος επέλεξε να εγκατασταθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπροστά στην παραλία και γιορτάζει τα 53α γενέθλια του!

 O προπονητής του Άρη Χερμάν Μπούργος έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες της νέας του ζωής στη Θεσσαλονίκη κι έχει επιλέξει το κέντρο της πόλης κι ένα σπίτι που βλέπει στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Ιδιαίτερα η σημερινή μέρα για τον Αργεντινό που κλείνει τα 53 του χρόνια.

Γεννημένος στη Μαρ Ντελ Πλάτα της Αργεντινής και αγναντεύοντας τον Ατλαντικό ωκεανό, ο Χερμάν Μπούργος πάντα αναζητούσε τη θάλασσα. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να τη στερήθηκε στη Μαδρίτη, στη Θεσσαλονίκη βρήκε όμως αυτό που έψαχνε. 

Ο προπονητής του Άρη έμεινε από την πρώτη στιγμή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, για την ακρίβεια ακριβώς πάνω από την θάλασσα στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο Αργεντινός λάτρεψε την τοποθεσία, γι’ αυτό ζήτησε να βρει σπίτι στην ίδια γειτονιά. Και το πέτυχε. 

Ο «Ελ Μόνο» επέλεξε το πολύβουο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με όλους τους προκατόχους του, που συνήθως επέλεγαν τα προάστεια, κυρίως το Πανόραμα και την Περαία για να εγκατασταθούν.

Ο Αργεντινός τεχνικός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα πανέμορφο σημείο της πόλης και ταυτόχρονα έχει την άνεση να χαρεί τις ομορφιές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, λίγα βήματα από τον Λευκό Πύργο και την ιστορική παραλία.

Τα 53α γενέθλια

Η κόρη του, η Φλορένσια Μπούργος, η οποία βρίσκεται συχνά στο πλευρό του, αποκάλυψε ένα σημείο από το σπίτι του πατέρα της, για τον οποίο η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη. Γιορτάζει τα 53α γενέθλιά του, μια μέρα πριν από το σημαντικό, από όλες τις απόψεις, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το οποίο δεν κρύβει ότι θα ήθελε τη νίκη ως δώρο.

Παράλληλα η Φλορένσια Μπούργος του ευχήθηκε με συγκινητικό τρόπο για τα γενέθλιά του: «Αγαπημένε μου μπαμπά, μεγαλώνω περήφανη για σένα και ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τέτοιο πατέρα, έναν πατέρα σαν εσένα. Δεν θα άλλαζα τίποτε σε σένα, γιατί ακόμη κι αν μπορούσα να κάνω μια ευχή σε ένα τζίνι, θα ζητούσα εσένα για πατέρα. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις, που είσαι αληθινός».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News