Στοίχημα: Η Γκλάντμπαχ είναι σε καλό φεγγάρι

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης επιλέγει από το κουπόνι του Σαββάτου (16/4).

Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Κολωνία για την 30η αγωνιστική της Bundesliga με στόχο να επεκτείνει την καλή πορεία της. Η ομάδα του Άντι Χούτερ έχει κάνει… κλικ το τελευταίο διάστημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν τα πηγαίνει τόσο καλά. Στο πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 το μεγαλύτερο αήττητο σερί που είχε ήταν τρία ματς. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει πως η δουλειά του Χούτερ σιγά σιγά αρχίζει να φαίνεται. Με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν αλλά και στο μέλλον δουλεύει ο σύλλογος και γι’ αυτό τα εναπομείναντα παιχνίδια για την Bundesliga θεωρούνται σημαντικά. «Χτίζεται» η ομάδα της επόμενης σεζόν.

Επίσης, το ματς είναι κρίσιμο γιατί αν το νικήσει και ορισμένα αποτελέσματα την ευνοήσουν ίσως να βελτιώσει τις πιθανότητές της για να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Οπότε πηγαίνω στην επιλογή του άσου.

«Ανοιχτό» το Λιλ-Λανς

Η άλλη επιλογή μου είναι από την Ligue 1. Η Λιλ φιλοξενεί την Λανς. Ομάδες με τους ίδιους στόχους, αλλά διαφορετική προσέγγιση το παιχνίδι της μιας ταιριάζει με εκείνο της άλλης. Περιμένω πως θα έχει φάσεις και ελπίζω γκολ. Γι’ αυτό και πηγαίνω στο ελκυστικό 2,10 που προσφέρεται το Over 2,5.

19:30 Γκλάντμπαχ-Κολωνία Bundesliga 1 (1,95)

22:00 Λιλ-Λανς Ligue 1 (2,10)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News