ΟΥΛΙ ΧΕΝΕΣ: «Το παιχνίδι του Κρόος είναι ξεπερασμένο»

Ξέσπασε κατά του Τόνι Κρόος ο Ούλι Χένες, θεωρώντας τον από τους βασικούς υπεύθυνους για την αποτυχία της Γερμανίας, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρό του είναι ξεπερασμένο.

Καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση του Τόνι Κροος δεν έμεινε ο Ούλι Χένες. Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, έστρεψε τα βέλη του προς τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρώντας πως δεν ανήκει το παιχνίδι του πλέον στο μοντέρνο ποδόσφαιρο.

«Μου αρέσει πολύ ο Κρόος, έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις παγκοσμίου κλάσης και ήταν καταπληκτικός στην Μπάγερν, αλλά το παιχνίδι του πλέον είναι ξεπερασμένο. Δεν ταιριάζει το παιχνίδι του με τις οριζόντιες πάσες. Το παιχνίδι πλέον παίζεται διαφορετικά, οι παίκτες κουβαλάνε την μπάλα μπροστά με ταχύτητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Γερμανίας με την Αγγλία ο Χένες είπε για τον Κρόος ότι, «Ήταν αθλιος απέναντι στους Άγγλους. Χάναμε 1-0 και στο τέταρτο ο Κρόος σταμάτησε να περνάει το κέντρο. Πασάρει συνεχώς παράλληλα την μπάλα και οι αντίπαλοι έχουν τον χρόνο να οργανωθούν. Αν παίζαμε με άμυνα τεσσάρων και τους Γκορέτσκα, Κίμιχ, Μίλερ, συν τους Σανέ, Γκνάμπρι και Χάβερτζ στην επίθεση τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα. Η Γερμανία έπαιξε άθλιο ποδόσφαιρο».

Ο Κρόος, που πρόσφατα δήλωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική, απάντησε ειρωνικά στις παραπάνω δηλώσεις με ένα tweet.

«Ο Ούλι Χένες είναι έναν άνθρωπος με τρομερές ποδοσφαιρικές γνώσεις (αν και όχι αρκετές για το RTL), όμως λίγο με ενδιαφέρει η όρεξη του για διμάχη. Ελπίζω να τα έχει καλά με τον εαυτό του, η γνώμη του μετράει όσο ενός κηπουρού».

 

Το τελευταίο σχόλιο είναι απάντηση, σε αυτά που είχε πει ο Χένες για τον Κρόος παλαιότερα, πως μετά το τέλος της καριέρας του δε θα είναι ούτε κηπουρός στην Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News