Λεβαδειακός: Πέθανε στο γήπεδο ο παλαίμαχος Κώστας Γκαλαμέλος
Την τελευταία του πνοή άφησε στο γήπεδο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Κώστας Γκαλαμέλος. Πέθανε σε ηλικία 48 ετών.
Ο Γκαλαμέλος έπαιρνε μέρος σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαιοί παίκτες του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με αντιπάλους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο γήπεδο. Αμέσως έτρεξαν οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού αλλά και ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας, ο οποίος είναι γιατρός κι ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός.
Ο Γκαλαμέλος υπέστη ανακοπή. Παρά τις προσπάθειες που έκαναν και τη χρήση απινιδωτή, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
Ο Κώστας Γκαλαμέλος αγωνίστηκε εννέα χρόνια στο Λεβαδειακό. Έπαιξε ακόμη σε Παναιγιάλειο, Φωστήρα, Χαλκηδόνα και στις Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Φενέρ: Μπαρτζώκας vs Σάρας, πράξη… εικοστή!
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Θέλει τον Τσάπρα και το έδειξε!
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχος - Πρέπει να τον κάνουμε να παλέψει ακόμη και για τα εύκολα»
- Καιρός: Βροχερός και σήμερα Παρασκευή – Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τους ημιτελικούς του Final 4 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
