ΑΕΚ: Ο κόσμος της «Ένωσης» δεν έχει μάθει να τον κοροϊδεύουν!

Θα μπορούσε να είναι μια κασέτα της ίδιας …«οικογένειας». Με την έννοια πως αλλάζουν ελάχιστα πράγματα. Προσέξτε δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη αμέσως μετά κάποιες ήττες την εφετινή σεζόν της ΑΕΚ.

Όταν ήρθε το 1-2 από τον Παναιτωλικό είπε πως «πρόκειται για καταστροφικό αποτέλεσμα, πισωγύρισμα».

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, όντας σε κατάσταση σοκ, κατάφερε να ψελλίσει τα εξής:« Τεράστιο σοκ. Είμαι πολύ στενοχωρημένος».

Η ΑΕΚ όμως ηττήθηκε και από τον Βόλο: «Τεράστια απογοήτευση», κατά τον Γιαννίκη.

Το βράδυ της Κυριακής ήρθε η συντριβή από τον Παναθηναϊκό και η εξής ατάκα του προπονητή της ΑΕΚ : «Ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο».

Μαζεύτηκαν πολλές συγγνώμες σε μία σεζόν! 

Φυσικά, το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας εμπλεκόμενος σε ένα ζήτημα την κατάσταση, αφορά στον ίδιο. Ωστόσο, αξίζει να επισημανθεί πως η ΑΕΚ και δη το κοινό της, βαρέθηκαν τις δικαιολογίες,  τις συγγνώμες και τα σχετικά ύστερα από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Και διάολε, μαζεύτηκαν πολλά αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Εχουμε απορίες, λοιπόν,  κύριε Γιαννίκη και καλό είναι να τις καταθέσουμε:

Πρώτον, τι γίνεται με τον Στάνκοβιτς, πού βρίσκεται η αξιόλογη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού και ποιος ο λόγος που έχει μείνει τόσο διάστημα εκτός μάχης. Είναι αλήθεια πως αξιολογείται ξανά ο «άσος» και δεν είναι βέβαιη η παραμονή του το επόμενο πρωτάθλημα;

Δεύτερον, μόνο ως αστείο εκλαμβάνεται το γεγονός πως στην ενδεκάδα του ντέρμπι δεν βρέθηκαν οι Μάνταλος και Αραούχο. Ο πρώτος, έχει ρεκόρ ασίστ και σημαντική συνδρομή στην επίτευξη γκολ. Ο δεύτερος ναι, προερχόταν από τραυματισμό, αλλά ποιον νιώθει παραπάνω από τον Αργεντινό η κάθε αντίπαλη άμυνα; Η ΑΕΚ ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο –σίγουρα το σε βάρος της σκορ βοήθησε την ανατροπή της κακής εικόνας, αλλά συνέβαλε σε αυτό και το προαναφερθέν δίδυμο με την είσοδό του στο ματς.

Τρίτον, ποιος ο λόγος να εξαφανιστεί τελείως ο Μήτογλου; Θα αναρωτηθεί κάποιος πως δεν μπορεί ο νεαρός στόπερ να γίνεται σημείο αναφοράς ή να μνημονεύεται η απουσία του. Ουδεμία αντίρρηση, μήπως όμως το ταίρι Βράνιες – Τζαβέλα απέχει από το να χαρακτηριστεί «ατσάλινο»;

Τέταρτον, πόσο ψυχολογικά και πνευματικά έτοιμη ήταν η ΑΕΚ ώστε να αντιμετωπίσει έναν διψασμένο Παναθηναϊκό; Γιατί,  όταν δέχεται τρία γκολ μέσα σε 13’ και όταν οι Πράσινοι στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού χάνουν σωρεία ευκαιριών, τότε όχι μόνο έρχεται το βαρύ 3-0 αλλά πρέπει να δηλώνεις και ευτυχής πως το σκορ έμεινε σε αυτά τα επίπεδα.

Η επόμενη ημέρα για την ΑΕΚ έχει περισυλλογή. Και ίσως αυτή τη φορά να προκύψουν εξελίξεις γιατί οι οπαδοί αρνούνται να τους κοροϊδεύουν. Αυτό έχει τη μεγίστη σημασία του…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News