ΠΑΟΚ: Τελικά, έχει δίκιο ο Λουτσέσκου που διαλέγει παιχνίδια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τις εφεδρείες για το ντέρμπι με τον Άρη, «διαλέγοντας» τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, και δικαιώθηκε με την επιλογή του, χάνοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Αντώνης Τσακαλέας κάνει την αποτίμηση του τρόπο με τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βάλει τις προτεραιότητες  στον φετινό ΠΑΟΚ, κάτι που δεν μειώνει το βάρος μιας ακόμα ήττας σε ένα ντέρμπι με τον Άρη.

Το ντέρμπι είναι ιδιαίτερα, και κανένας δεν περίμενε εμένα να το γράψει. Η αλήθεια είναι πως από το βράδυ της Πέμπτης, όταν και έπεσε η αυλαία της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ, η λέξη «Άρης» δεν γράφτηκε, δεν ακούστηκε, δεν ειπώθηκε. Η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν… σαν να μην υπάρξει, και στον ορίζοντα φαινόταν μόνο ο πρώτος ημιτελικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την προσεχή Πέμπτη. Αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι.

Το μήνυμα που πέρασε ο Λουτσέσκου

Το θέμα είναι ένα και έχει να κάνει με το μήνυμα που πέρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, και αυτό δεν είναι πως η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αδιάφορη ή δευτερεύουσας σημασία. Κόστισε το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι; Όχι. Ωραία. Πάμε παρακάτω. Κρίθηκαν με «ελαφρυντικά» όσοι έπαιξαν; Αυτή είναι η κρίσιμη ερώτηση. Δηλαδή, όποιος δεν έπαιξε καλά, είπε κανείς «ε, δεν πειράζει μωρέ, το θέμα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό». Μα, μισό λεπτό. Οι επτά από τους έντεκα που ξεκίνησαν, αναμένεται να μείνουν στον πάγκο, στον ημιτελικό της Πέμπτης.

Ο Λουτσέσκου περίμενε πράγματα και δεν τα είδε

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χωρίσει τον ΠΑΟΚ στην ομάδα για τα «καλά» ματς και τις «εφεδρείες» για τα υπόλοιπα. Το τελευταίο διάστημα, τα καλά ματς ήταν τα Ευρωπαϊκά και αυτά του πρωταθλήματος και των πλέι οφ αυτή για τις εφεδρείες. Με βάση την εικόνα που είχε ο ΠΑΟΚ στις αναμετρήσεις πρωταθλήματος και πλέι οφ, δεν προέκυψε κάποια «εφεδρεία» που δικαιούται προβιβασμού. Στο τέλος της ημέρας, όσο φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δικαιώνεται που «διάλεξε» αγώνες. Έκρινε το ρόστερ του, και όσοι βρέθηκαν στις εφεδρείες, δεν μπόρεσαν να τον διαψεύσουν. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News