Δολοφονία Άλκη: Ποιος έδωσε δύο «τσιμπιές» με το κάραμπιτ

Δολοφονία Άλκη: Ποιος παραδέχθηκε ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» με το κάραμπιτ και οι ποινές με τις οποίες είναι αντιμέτωποι οι συλληφθέντες.

Ο 25χρονος Αλέξανδρος Βελαλόπουλος, γνωστός και ως «Αθηναίος» είναι μεταξύ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Φέρεται να παραδέχθηκε ότι ««τσίμπησε με το μαχαίρι τον Άλκη». Συγκεκριμένα, ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού. Υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν ήταν ο Αλκης καθώς κατόπιν ακολούθησε αναταραχή και χάθηκαν στα στενά. Φέρεται πάντως να παραδέχθηκε ότι αυτός κρατούσε το κάραμπιτ (μεγάλο μαχαίρι).

Επίσης -σύμφωνα με το in.gr– στην ανάκριση ανέφερε ότι ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος, -ο οποίος είχε υποδείξει χθες, Πέμπτη, τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας- ήταν αυτός που χτύπησε τον Άλκη με το δρεπάνι.

Στο μεταξύ για τις προβλεπόμενες ποινές μίλησε στο MEGA ο Γιάννης Γλύκας, Πρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων. Είπε μεταξύ άλλων: «Είχαμε τις μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων. Προφυλακίστηκαν δέκα άτομα και οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και επιπλέον, απόπειρες ανθρωποκτονίας. Η προβλεπόμενη ποινή είναι εκείνη της ισοβίου καθείρξεως».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News