Μπριζίτ Μακρόν: Πρώτη κυρία ξανά - Ο ρόλος, το ευχαριστώ

Μπριζίτ Μακρόν: Πρώτη κυρία ξανά – Ο ρόλος, το ευχαριστώ, εκλογές, Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν

«Μια τεράστια τιμή», χαρακτήρισε η Μπριζίτ Μακρόν τη νίκη του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν στις εκλογές της Γαλλίας.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας εκμυστηρεύτηκε την περηφάνια της που είδε τον, κατά 24 χρόνια νεότερο, σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν να επανεκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δήλωσε «είμαι έτοιμη» για άλλα πέντε χρόνια.

«Είμαι έτοιμη για άλλα πέντε χρόνια», είπε η Μπριζίτ Μακρόν, αμέσως μετά τη νικητήρια ομιλία του Εμανουέλ Μακρόν.

Η σύζυγος του αρχηγού του κράτους λέει ότι ένιωσε «τεράστια συγκίνηση» αφού βρέθηκε στο βάθρο απέναντι στους υποστηρικτές του Εμανουέλ Μακρόν στο Πεδίο του Άρεως στο Παρίσι.

«Δεν το συνηθίζεις ποτέ. Είναι τόσο μεγάλη τιμή που ελπίζω να την αξίζω», είπε στο κανάλι France 2.

«Είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνον. Έζησα αυτά τα πέντε χρόνια, αυτά τα πέντε χρόνια δουλειάς. Έχει φιλοδοξίες για τη Γαλλία, ξέρω πού θέλει να πάει και θα κάνει τα πάντα για να φτάσει εκεί. Ελπίζω να το καταλάβουμε και να το ακολουθήσουμε. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτόν», συνέχισε.

«Η Γαλλία είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο, το πρόβλημα είναι ότι δεν τη γνωρίζουμε πάντα”, συνέχισε η Μπριζίτ Μακρόν.

Ποιος θα είναι ο ρόλος της ως Πρώτη Κυρία;
«Θα κάνω ό,τι μπορώ για τις Γαλλίδες και τους Γάλλους», απάντησε… ενώ πρόσθεσε, «από τη θέση μου φυσικά».

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι είπαν με τον Γάλλο πρόεδρο αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δίστασε να απαντήσει, είπε πως είναι κάπως προσωπικό και τελικά αποκάλυψε ότι «είπαμε ο ένας στον άλλο ένα αμοιβαίο ευχαριστώ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News