ΑΕΚ Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα φανέλα με την οποία θα μπει στην Αγιά Σοφιά

Η λέξη υστερία φαντάζει ιδιαίτερα φτωχή για να περιγράψει την ανυπομονησία των φίλων της ΑΕΚ για να αποκτήσουν την ιστορική φανέλα με την οποία η αγαπημένη τους ομάδα θα μπει για πρώτη φορά στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά».

Από την ώρα που η ΠΑΕ κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας εμφάνισης οι φίλαθλοι της «Ένωσης» έχουν καταβληθεί από αμόκ, το βίντεο είχε περισσότερες από 50.000 προβολές στις πρώτες δύο ώρες μετάδοσής του, ενώ στο ίδιο διάστημα είχαν καταγραφεί περισσότερες από 1.000 προπαραγγελίες. 

Ποια θα είναι, όμως, η φανέλα της νέας εποχής της ΑΕΚ που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση η Nike; Παρά το γεγονός ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιχειρεί να διατηρήσει τη μορφή της ως επτασφράγιστο μυστικό, το sportday.gr σας παρουσιάζει αποκλειστική φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σχέδιο της νέας εμφάνισης. 

Με μια πρώτη ματιά η νέα άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της ΑΕΚ λανσάρει σχέδιο που όμοιο του δεν έχουμε δει να φορά ελληνική ομάδα στο παρελθόν και αν υπάρχει μια φανέλα που θυμίζει, αυτή είναι μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις που έχει φορέσει στην ιστορία της η Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Δείτε την πρώτη εικόνα της νέας φανέλας της ΑΕΚ: 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News