ΑΕΚ: Δεν θα είναι εύκολος διαπραγματευτής ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ και Γαλανόπουλος θα πρέπει να συζητήσουν εκ νέου, τη μελλοντική συνεργασία τους. Ο διεθνής μέσος ωστόσο, δεν βιάζεται καθόλου και εξετάζει πολλές παραμέτρους.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα ανοίξει ακόμα ένα κεφάλαιο στο βιβλίο «Γαλανόπουλος και ΑΕΚ». Ο διεθνής μέσος επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ένωση το καλοκαίρι του 2020 (έως αυτό του 2023), μετά από ένα σήριαλ το οποίο είχε δημιουργήσει υπόνοιες ακόμα και για το ότι μπορεί να βρισκόταν σε επαφή με τον Ολυμπιακό. Ασφαλώς όλα αυτά ήταν ψεύδη και δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα και κατά μία έννοια ήταν και στοχευμένα στο να θιχτεί η αξιοπρέπεια του ποδοσφαιριστή από έξω-διοικητικούς κύκλους της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ και οι… ρομαντικές σκέψεις του Γαλανόπουλου

Γρήγορα αποδείχτηκε ότι ο Γαλανόπουλος, με μία νορμάλ οικονομική προσφορά που δεν τον υποτιμούσε όπως η πρώτη που του κατατέθηκε, παρέμεινε πιστός στην ΑΕΚ γιατί αυτό είχε εξαρχής στο μυαλό του. Οι κεραίες μου ωστόσο πιάνουν ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον στη σκέψη του εξίσου ρομαντικά όπως τότε. Το καλοκαίρι θα πρέπει να μπει ξανά σε διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ καθώς αν δεν συμβεί αυτό, ύστερα από 6 μήνες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2023, θα έχει αποκτήσει το το δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος σε άλλη ομάδα. Ακριβώς δηλαδή ότι ίσχυε και δύο καλοκαίρια νωρίτερα.

Αυτή τη φορά ο διεθνής μέσος αναμένεται να είναι ακόμα πιο σκληρός διαπραγματευτής παρά το γεγονός ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει παίξει λίγο στην ΑΕΚ, λόγω τραυματισμών και επεμβάσεων στον αστράγαλο του. Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τα χρήματα όσο με το περιβάλλον και αυτά που εισπράττει ο ίδιος γύρω και μέσα από την ομάδα, τα οποία σε ένα βαθμό τον έχουν αποκαρδιώσει, όπως και αρκετούς ακόμα παίκτες της Ένωσης, Έλληνες και ξένους.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News