ΑΕΚ: Έκλεισε τον κύκλο επαφών και αποφασίζει για προπονητή

Αν και με την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα φάνταζε πως θα υπήρχαν καταιγιστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα του προπονητή, εν τέλει φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά.

Δείχνοντας συνέπεια σε αυτό που έλεγε το προηγούμενο διάστημα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με τον Αργεντινό τον κύκλο επαφών με υποψήφιους προπονητές και τώρα καλείται να αποφασίσει έχοντας στο τραπέζι όλα τα δεδομένα.

Σαφέστατα, ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά και ο Ιβάν Λέκο, είναι στην «κιτρινόμαυρη» pole position. Είναι εκείνοι που φαίνεται πως έχουν αποκτήσει τις πιο καλές πιθανότητες στη διαδικασία και εκείνοι που πείθουν λόγω του βιογραφικού, αλλά και των άμεσων επαφών που υπήρξαν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Ντι Φραντσέσκο παραμένει στο κόλπο, ενώ ο Πελεγκρίνο – που έχει ζητήσει χρόνο – φαίνεται να πηγαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Ο Γκαρσία και ακόμα ένας

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελεί ο Ρούντι Γκαρσία. Ο Γάλλος είναι γεγονός πως αποτελεί τον μεγάλο πόθο της ΑΕΚ, εκείνον που θα έδινε…ρέστα για να μπορέσει να τον έχει στην άκρη του πάγκου της. Κατά κάποιες πηγές, η ΑΕΚ θέλει να κερδίσει χρόνο πριν την τελική απόφαση, ώστε να διερευνήσει κατά πόσον μπορεί να καλυφθεί η απόσταση και να πειστεί ο Γκαρσία για το «κιτρινόμαυρο» πρότζεκτ. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται και παραμένει στη σφαίρα της μη ρεαλιστικής περίπτωσης.

Πέραν αυτών, στην ΑΕΚ φαίνεται να υπάρχει ακόμα μια περίπτωση, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή. Υποστηρίζουν πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή και είναι μια από αυτές που ενδιαφέρουν έντονα την ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πάντως, πως επειδή πρόκειται για μια κομβική απόφαση για την επόμενη σεζόν, στην ΑΕΚ θέλουν να πάρουν τη σωστή απόφαση και να μειώσουν όσο είναι εφικτό την πιθανότητα ρίσκου για τον εκλεκτό τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News