ΑΕΚ: Χωρίς Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ με Αστέρα Τρίπολης
Πολλά τα προβλήματα για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Super League.
Εκτός της απουσίας του Λιβάι Γκαρσία που έχει υποστεί ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει να διαχειριστεί ακόμη τρεις απουσίες βασικών παικτών, από τη στιγμή που Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ εκτίουν ποινές.
Ο Βόσνιος στόπερ συμπλήρωσε επτά κάρτες στο ματς με ΠΑΟΚ και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τους Αρκάδες αλλά και στο πρώτο των Play Off. Ο Λε Ταλέκ εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική για τις επτά κάρτες και ο Ρότα μία σε αυτό το ματς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους για Λιβάι Γκαρσία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Από την Παρασκευή θα δώσουμε έμφαση στην τακτική»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
