ΑΕΚ: Το απόγευμα ξεκινά εξετάσεις ο Κριχόβιακ, αύριο ανακοινώνεται, Τετάρτη στα Σπάτα!
ΑΕΚ: Το απόγευμα ξεκινά εξετάσεις ο Κριχόβιακ, αύριο ανακοινώνεται, Τετάρτη στα Σπάτα για προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες σε χρόνο ρεκόρ και το πρωί της Δευτέρας έφτασε στην Αθήνα για την ΑΕΚ.
Ο Πολωνός διεθνής μέσος κατάφερε να μπει σε πτήση αργά χθες το βράδυ από Μόσχα για Κωνσταντινούπολη και έτσι πρόλαβε την πρωινή πτήση από Πόλη για Αθήνα, ενώ κανονικά ήταν να έρθει απόγευμα. Μαζί του ήρθε και η γυναίκα του και αμέσως μετά την άφιξη πήγε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί, διότι ταξιδεύει πάνω από 24 ώρες.
Το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ. Ο μεγάλος στόχος είναι να τελειώσει τα πάντα αύριο και την Τετάρτη να πάει στα Σπάτα και να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Εφτασε Αθήνα ο Κριχόβιακ – Η φωτογραφία από την Ακρόπολη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ – Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός αλλά είναι σημαντικός»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
