AEK: To «εγώ είμαι» του Παπαδημητρίου πίσω από τον Αλμέιδα

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ Γιάννης Παπαδημητρίου είναι πίσω από την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα και κάνει ό,τι μπορεί για να το δείχνει και να το διαφημίζει. Είναι βέβαιος για την επιλογή του και αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση αν και έχει στήσει ένα μικρό «σόου» γύρω από αυτή την ιστορία.

Την ημέρα άφιξης του Αργεντινού προπονητή, παρόλο που η ΠΑΕ υποστήριζε ότι δεν θέλει να δώσει επισημότητα σε αυτήν καθώς υπάρχει μια διαδικασία που «τρέχει» στα πλέι οφ και πρέπει να επικρατεί ηρεμία γύρω από την ομάδα και τον υπηρεσιακό κόουτς Σωκράτη Οφρυδόπουλο στην προσπάθεια να κερδηθεί ένα εισιτήριο για την Ευρώπη, ο Παπαδημητρίου πήγε στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθεί.

Η ΑΕΚ, ο Αλμέιδα, οι φωτογραφήσεις στο αεροδρόμιο και η απουσία του Κονέ

Σωστά έκανε, ως άνθρωπος της ομάδας και δη εκείνος που επέμενε για την επιλογή αυτή. Ωστόσο αντί να υπάρξει μια γρήγορη αποχώρηση, είδαμε φωτογράφιση, χειραψίες, χαριεντίσματα, στήσιμο στην κάμερα για να βγουν μαζί με τον Αλμέιδα χαμογελαστοί, μια καθαρή επίδειξη επικράτησης του Παπαδημητρίου απέναντι στις άλλες λύσεις. Εντύπωση προκάλεσε επίσης ότι απουσίαζε από την έλευση του Αργεντινού ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ.

Συνήθως, σε τέτοιες στιγμές, παρουσιάζονται μαζί. Εδώ συνέβη που δεν έχουμε ματαδεί, με τον Κονέ εκτός διαδικασίας. Ακολούθως, στην Τούμπα, εκ νέου ο Παπαδημητρίου ήταν εκείνος που βρισκόταν σε κάθε κίνηση του Αλμέιδα δίπλα του. Ο Κονέ ήταν στον πάγκο βέβαια, ως «άλλος Δημητριάδης».

Ο Παπαδημητρίου, ο Αλμέιδα και οι… καλοί φίλοι

Ωστόσο, όταν η αποστολή αποχώρησε για την Αθήνα μετά το ματς, ο Αργεντινός έμεινε για διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη με τον Παπαδημητρίου, για να συζητήσουν θέματα της ομάδας. Απόντος και πάλι του τεχνικού διευθυντή που γύρισε με την αποστολή της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Ο Παπαδημητρίου θέλει να γίνει ο άνθρωπος του Αλμέιδα, ο συνδετικός κρίκος με την ομάδα, εκείνος που θα ελέγχει τα πάντα γύρω από τον Αργεντινό. Αν και υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα είναι από εκείνους που θα πληρώσουν το μάρμαρο της απαράδεκτης για την ομάδα σεζόν, εντούτοις παρουσιάζεται ενισχυμένος και θέλει με τον τρόπο του να το περάσει προς τα έξω. Μαζί με κάποιες πολύ επιλεκτικές διαρροές σε φίλους του στον Τύπο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News