Άρης - ΑΕΚ: Συγκλονιστικές στιγμές με Αραούχο, το «Βικελίδης» αποθέωσε τον μεγάλο Αργεντινό

Το Κλεάνθης Βικελίδης σηκώθηκε όρθιο για να υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής του Σέρχιο Αραούχο! Το χειροκρότημα για τον σούπερ σταρ της ΑΕΚ ατελείωτο και μια ανατριχίλα πλημμύρισε όλους τους φίλους του Άρη, όταν τα μέλη της Δομής «Εις το όνομα του Άλκη» τίμησαν τον Αργεντινό μπροστά από τη Θύρα των Επισήμων, που έχει πάρει και το όνομα του Άλκη Καμπανού!

Ο Σέρχιο Αραούχο είχε σκοράρει στο παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική της Super League και είχε σπεύσει στην κάμερα να σχηματίσει το γράμμα Αλφα, στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού.

«Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για το ήθος τους» ακούστηκε από τα μεγάφωνα, πριν το χειροκρότημα σκεπάσει τα ηχεία και ακολουθήσουν συγκλονιστικές στιγμές. Όλο το γήπεδο όρθιο να αποθεώνει τον Αργεντινό και στη συνέχεια να φωνάζει «Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός». 

Αραούχο: «Έξω από το γήπεδο είμαστε όλοι άνθρωποι»

Ο Σέρχιο Αραούχο πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε σε όλους τους φιλάθλους: «Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω, η αντιπαλότητα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο. Έξω από αυτοί είμαστε όλοι άνθρωποι. Μακάρι να κερδίσει ο καλύτερος».

Δείτε εδώ τη βράβευση του Αραούχο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News