Άρης: Έχει βρει τον κορμό για τη Γκόμελ ο Μπούργος - Τρία ερωτηματικά

Ο Άρης έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. 

O Χερμάν Μπούργος ξέρει καλά ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη στο βαθμό που είναι οι Λευκορώσοι με τόσα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και γι’ αυτό σκοπεύει να στηριχθεί στον περσινό κορμό. Ουσιαστικά έχει καταλήξει στους οκτώ ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας και για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις θα αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη. 

Το πιθανό βασικό σχήμα

Στην άμυνα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Κουέστα θα είναι στην εστία, μπροστά του οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς, αριστερό μπακ ο νεοφερμένος Πίρσμαν και δεξιά τον πρώτο λόγο έχει ο Εμπακατά, αλλά και ο Οντουμπάγιο δείχνει έτοιμος. 

Στη μεσαία γραμμή ο μόνος βέβαιος είναι ο Ντουκουρέ και στις θέσεις των εξτρέμ οι Μαντσίνι και Ιτούρμπε όπως και πέρυσι (άλλωστε ο Ματέο Γκαρσία είναι τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι).

Απομένουν τρεις θέσεις. Οι δύο χαφ μαζί με τον Ντουκουρέ. Εδώ ο Νταμπό δείχνει να κερδίζει τον Ντιόπ γιατί παρουσιάστηκε πιο έτοιμος στα φιλικά σε σχέση με τον Σενεγαλέζο, ενώ λογικά την άλλη θέση θα την πάρει ο Λουίς Πάλμα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γκρέι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αν και ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματα του και θέλει δουλειά.  Δεν υπάρχει όμως άλλος καθαρόαιμος φορ. Στην ευρωπαϊκή λίστα δηλώθηκε και ο Ζερβίνιο, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμα αν θα είναι στην αποστολή. 

Έρχονται οι Λευκορώσοι

Η αποστολή της Γκόμελ φτάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου θα παραμείνει για δέκα μέρες. Την αποστολή αποτελούν οι: Σαντόβσκι, Κοβάλεφ, Ναούμοβιτς, Μάτβειτσικ, Πάντια, Αφί, Σόκολ, Σεβτσένκο, Κουχίνσκι, Κουζμένοκ, Κoστρόφ, Ανούβριεφ, Αλέκσιεβιτς, Αντεόλα, Ποταπένκο, Σόπβελ, Ερμάκοβιτς, Μπάγκα, Σέντκο, Κοζλόφσκι, Γκογκολασβίλι, Μακάς

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News