Άρης: Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό - Οι εκλεκτοί του Μπούργος

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς των πλέι οφ της Super League κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε αποστολή

Πανέτοιμος για το κομβικό ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ο Άρης, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και στοχεύει στην πρώτη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ. 

Ο Χερμάν Μπούργος δεν έχει στη διάθεσή του όπως αναμενόταν τον τραυματία Μαντσίνι, αλλά και τον Δημήτρη Μάνο που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο και τους Σάκιτς, Λούμορ και Δεληζήση λόγω ίωσης. Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκε και ένα θετικό δείγμα, που αφορά ποδοσφαιριστή. 

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη υπολογίζει ξανά στον Ματέο Γκαρσία, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπερτόγλιο, που πλέον είναι πανέτοιμος και με περισσότερες προπονήσεις.  

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Λουίς Πάλμα, Χάιροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ, Ασλανίδης.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News