Άρης: Η ΟΥΕΦΑ άλλαξε τη σειρά των αγώνων με Γκόμελ

Η ΟΥΕΦΑ άλλαξε τη σειρά των αγώνων του Άρη με την Γκομελ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. 

Ο Άρης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Γκόμελ από τη Λευκορωσία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Η Γκόμελ θα πρέπει να δώσει τον εντός έδρας αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο βάσει της ποινής της UEFA για την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και πιθανότατα χωρίς θεατές.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του Άρη, ο αγώνας ήταν πιθανότερο να διεξαχθεί στη Σερβία ή στην Ουγγαρία, ενώ οι Λευκορώσοι ζητούσαν να παίξουν στο Αζερμπαϊτζάν, ή την Αρμενία, ή τη Γεωργία.

Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες, συμφωνήθηκε να καταθέσουν κοινό αίτημα στην UEFA, ώστε να γίνουν και οι δύο αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης, παρουσία φιλάθλων.
 
Προς το παρόν η UEFA αποφάσισε να αλλάξει τη σειρά των αγώνων. Έτσι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και η ρεβάνς στις 28 Ιουλίου σε έδρα που ακόμη δεν είναι γνωστή. 

Η αλλαγή έγινε μετα από επικοινωνία ΟΥΕΦΑ με τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα (ΕΠΟ – Αστυνομία ) προκειμένου να μη γίνουν την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη οι ρεβάνς των αγώνων του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News