Άρης: Χωρίς Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Γκαρσία η αποστολή με Ολυμπιακό
Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (5/3) την προετοιμασία του για την αυριανή (6/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μετά την προπόνηση ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε την αποστολή. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο τιμωρημένος Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Ματέο Γκαρσία που βρίσκεται στην Αργεντινή λόγω του θανάτου του πατέρα του.
Στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού ωστόσο είναι και πάλι οι Δημήτρης Μάνος, Κριστιάν Λόπεθ και Σαλέμ Εμπακατά.
Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Λέισμαν, Σάκιτς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Πάλμα, Λούμορ, Χαϊροβιτς, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Λόπεθ και Μάνος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
