Άρης Μεταγραφές: Εξανεμίζονται οι πιθανότητες για Σάντι Μίνα, πάει για νέο δυνατό χτύπημα!

Ο Άρης βρίσκεται πλέον στη βάση του και συνεχίζει την προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οι μεταγραφές όμως δεν σταματούν ποτέ! Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξακολουθεί να αναζητά έναν σέντερ φορ κι έναν μέσο, ενώ πάντα στο κάδρο υπάρχει και μια θέση για στόπερ. 

Παρα τις επίμονες προσπάθειες του προέδρου του Άρη για την απόκτηση του Σάντι Μίνα, οι πιθανότητες εξανεμίζονται. Ο Καρυπίδης έχει πέσει σε τοίχο, καθώς παρά τη συμφωνία με τη Θέλτα και την πίεση και της ισπανικής ομάδας, ο 27χρονος στράικερ θέλει με κάθε τρόπο να συνεχίσει σε ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα και θα περιμένει προτάσεις.

Στοχεύει πάντα στο μεγάλο «μπαμ»

Δεδομένων των συνθηκών, ο Άρης δεν θα χάσει άλλον χρόνο και θα πάει σε άλλη λύση για τη θέση ενός ακόμη επιθετικού. Ωστόσο η φιλοσοφία του Θόδωρου Καρυπίδη δεν αλλάζει. Θέλει έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που έχει παίξει σε ψηλό επίπεδο, ψάχνει ένα όνομα που θα ταρακουνήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr, κοιτάζει και πάλι στην αφρικανική αγορά, έχοντας τις κεραίες στραμμένες σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει ήδη αρχίσει επαφές. Οι επόμενες ώρες και μέρες θα είναι καθοριστικές, καθώς στόχος είναι να τελειώνει σύντομα με τον δεύτερο επιθετικό. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News